15΄ | – | 10 – 15 τρουφάκια | – | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Άνδρο! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Λιώνω τη σοκολάτα με τη μισή ποσότητα βανίλιας σε μπεν μαρί. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύω την καρύδα, το ζαχαρούχο γάλα και τη άλλη μισή ποσότητα βανίλιας. Ανακατεύω καλά. Σχηματίζω μικρά τρουφάκια πλάθοντας με τα χέρια. Τα ρίχνω στη λιωμένη σοκολάτα φροντίζοντας να καλυφθούν από όλες τις πλευρές. Τα αφήνω επάνω σε αντικολλητικό χαρτί για να παγώσουν. |