Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

SUPER EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ MIELE

SUPER EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ MIELE

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, 6-8 μ.μ. ένα σούπερ σεμινάριο με πασχαλινές συνταγές στο MIELE EXPERIENCE CENTER (Λεωφόρος Μεσογείων 257, Νέο Ψυχικό) είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφέρει πολλές και πολλούς. Γι’ αυτό, αποφάσισα να κληρώσω 2 θέσεις για δύο τυχερές/ούς να έρθουν κοντά μας για να παρακολουθήσουν δωρεάν το εξαιρετικό σεμινάριο.

Για να μπείτε στην κλήρωση μέσω facebook:
* Κάντε like στη σελίδα μου στο facebook
* Kάντε like στη σελίδα της Miele
* Kάντε share (Κοινοποίηση) στο προφίλ σας τον διαγωνισμό

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Instagram:
*Ακολουθήστε μας στο dina.nikolaou και Miele Hellas
*Κάντε like το διαγωνισμό και γράψτε ένα σχόλιο, κάνοντας mention 2 φίλες/φίλους σας!

Ο διαγωνισμός ισχύει από την Τετάρτη 10/4/2019 μέχρι την Πέμπτη 11/4/2019 στις 23:59.
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το πρωί της Παρασκευής 12 Απριλίου 2019, από το dinanikolaou.gr και τις σελίδες μου στο facebook και instagram.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe