Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ LAMART

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ LAMART

Τα αγαπημένα μου μαγειρικά σκεύη Lamart, χαρίζουν σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του dinanikolaou.gr μια πρωτοποριακή γάστρα για να φτιαξετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Έχει μεγάλη χωρητικότητα για επαρκή ποσότητα φαγητού ενώ είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο για αυξημένη αντοχή στη θερμότητα. Η γάστρα της Lamart είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες και φούρνους αλλά και για τις επαγωγικές εστίες ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα συμβατότητας ανεξάρτητα αν πρόκειται να αλλάξεις την ηλεκτρική κουζίνα στο μέλλον. Στο επάνω μέρος της διαθέτει ένα ανθεκτικό γυάλινο καπάκι Aroma, το οποίο έχει ειδική τρύπα για την αποτελεσματική διάχυση αρωματικών ουσιών όπως κρασί, καρυκεύματα και άλλα. Ενσωματώνει ανθεκτικές χειρολαβές για εύκολη και ασφαλής μεταφορά ακόμη και λίγο μετά το ψήσιμο ενώ πλένεται χωρίς φόβο στο πλυντήριο πιάτων.

Η τυχερή νικήτρια είναι η
maggiepap32

Στείλτε μας mail στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) για να φροντίσουμε για την αποστολή.


Related Posts

Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ – STEP BY STEP

Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ – STEP BY STEP

Η χαρακτηριστικότερη πίτα της Σκοπέλου που διαφέρει από τις πίτες όλης της υπόλοιπης Ελλάδας. Η ιστορία της ξεκινάει πολύ παλιά, όταν οι αλοννησιώτες βοσκοί έπρεπε να επισκέπτονται τα μικρά νησάκια (Κυρα-Παναγιά, Σκάτζουρα, Γιούρα, Περιστέρα) που βρίσκονται τριγύρω των μεγαλύτερων νησιών για να ελέγξουν τα κοπάδια […]Subscribe