Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

SIMUL gastronomic situ: Νέο degustation Rock the Gourmet μενού

SIMUL gastronomic situ: Νέο degustation Rock the Gourmet μενού

Το degustation menu του SIMUL gastronomic situ, Rock the Gourmet, που τόσο αγαπήθηκε αλλάζει γεύσεις και διάθεση για να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του Νίκου Θωμά. Αγκαλιάζει τη θάλασσα της Μεσογείου, φιλοξενεί ένα πειραγμένο μοσχαρίσιο πλευρό και ανατρέπει την παραδοσιακή γευση του cheesecake. Με βάση τα υλικά της εποχής και την έμπνευση της παγκόσμιας γευστικής κουλτούρας υποδέχεται το 2017 ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης.

“Rock the Gourmet” Degustation Menu
Αφήστε τον σεφ, Νίκο Θωμά, να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του SIMUL μέσα από το νέο μενού γευσιγνωσίας Rock the Gourmet. Όπως ακριβώς υπόσχεται ο τίτλος, έξι νέες γεύσεις ανατρέπουν την καθιερωμένη φύση του gourmet και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, στην τιμή των €40/άτομο.
NEW ROCK THE GOURMET MENU

SIMUL σημαίνει Μαζί!
Μαζί θα δημιουργήσουμε τις πιο ευχάριστες γαστρονομικές εμπειρίες
Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούμε την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00 ~ Κυριακή κλειστά
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
210 7224737
email:[email protected]
www.simul.gr