Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
Αν σας αρέσει το έντονα αρωματικό ξίδι, προσθέστε σε ένα λίτρο λευκό ξίδι: αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, βασιλικό, δυόσμο, φασκόμηλο, μαϊντανό και αφήστε το όλη νύχτα. Το πρωί φιλτράρετέ το και βάλτε το σε ένα μπουκάλι.