Από τα πιο νόστιμα μεζεδάκια για μπύρα ή κρασί. Ελάχιστα υλικά και γρήγορη διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Κολοκυθορολάκια πανέ, γεμιστά με μπλε τυρί και ζαμπόν
Ингредиенты
Εκτέλεση/Instructions
-
Πλένω καλά τα κολοκύθια, τα σκουπίζω και το κόβω με το μαντολίνο σε φέτες των 3 χιλ
-
Με ένα πινέλο τα αλείφω με το βούτυρο και τα πανάρω στην τριμμένη φρυγανιά
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις
-
Τοποθετώ μια παναριμένη φέτα κολοκυθιού στο ξύλο κοπής και στρώνω 1 μακριά λωρίδα ζαμπόν, 1 λωρίδα blue cheese και 2 φύλλα δυόσμο
-
Τυλίγω με προσοχή σε ρολάκι και το μεταφέρω σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί
-
Συνεχίζω την ίδια διαδικασία μέχρι να τυλίξω όλα τα ρολάκια
-
Καρφώνω σε κάθε ρολάκι από 1 οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν
-
Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά
-
Γυρίζω τη ρύθμιση του φούρνου στο γκριλ και ψήνω για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσουν
-
Σερβίρω πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι