Διαλέξτε τρυφερά βλήτα, προσθέστε μυρώνια για να δημιουργήσετε ένα ελαφρύ πιάτο με αχνιστά βλήτα, φέτα και αυγά! O,τι πρέπει σε ζεστές μέρες!
Ζεσταίνω σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο.
Ρίχνω τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρω για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνω τα βλήτα, αλατίζω, χαμηλώνω τη φωτιά και σκεπάζω το τηγάνι.
Τα αφήνω να αχνιστούν για 8-10 λεπτά ανακατεύοντας 2-3 φορές. Προσθέτω στο τηγάνι το ζωμό και μαγειρεύω για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Με μια ξύλινη κουτάλα κάνω «τρύπες» ανάμεσα στα χόρτα και σπάω απευθείας τα αυγά.
Σκορπίζω τη φέτα, αλάτι και χοντροσπασμένα πιπέρια, σκεπάζω το τηγάνι και μαγειρεύω για 4-5 λεπτά μέχρι να σφίξουν τα αυγά.
Σας ευχαριστώ!