![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20´ | – | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
[email protected] με την Ντίνα – 16/12/2017 | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε λίγη κανέλα και λίγο γαρίφαλο τριμμένο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύσης cheesecake, το garni στιγμής και το γάλα και χτυπάμε για 5-6 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και λίγο γαρίφαλλο και ανακατεύουμε. Θρυμματίζουμε τις φέτες κέικ και μοιράζουμε τις μισές σε 4 ποτήρια. Προσθέτουμε την μισή κρέμα και την μισή σοκολάτα σε στρώσεις. Προσθέτουμε το υπόλοιπο θρυμματισμένο κέικ και με την υπόλοιπη κρέμα cheesecake και σοκολάτα. Πασπαλίζουμε με λίγη έξτρα κανέλα και σερβίρουμε. |

0
Add to Favorites