Σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά της υγρής μαρινάδας και ανακατεύω καλά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύω τα υλικά του παναρίσματος.
Πανάρω τα μπουτάκια πρώτα στα στεγνά υλικά, τα βουτάω στην υγρή και «ξαναπερνάω» από τα στεγνά υλικά.
Βάζω τα μπουτάκια στο air fryer στους 200°C και ψήνω για 45 λεπτά.
Καθαρίζω τα λαχανικά και τα κόβω με μαντολίνο σε λεπτές φέτες. Τα βάζω σε ένα μεγάλο μπολ, πασπαλίζω με το κορν φλάουρ, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω με τα χέρια μου και τα ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο.
Απλώνω σε μονή στρώση όλα λαχανικά χωράνε στον κάδο και ψήνω για 5-6 λεπτά. Ανακατεύω για μια φορά και συνεχίζω το ψήσιμο για 5-6 λεπτά ακόμη μέχρι να γίνουν τραγανά.
Σας ευχαριστώ!