Βάζω μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνω την συκωταριά. Την αφήνω να βράσει για 8-10 λεπτά. Την βγάζω σε ένα σουρωτήρι και την αφήνω να κρυώσει.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, καθαρίζω τα νεύρα και τις μεμβράνες και την κόβω σε μικρά κομμάτια.
Βάζω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνω το ελαιόλαδο. Ρίχνω το κρεμμύδι, αλατίζω και σοτάρω για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό, ρίχνω την ψιλοκομμένη συκωταριά, τα γλυκάδια, την πάπρικα και το κοκκινοπίπερο. Αλατίζω και σοτάρω για 15-18 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Σβήνω με το κρασί και μαγειρεύω για 6-8 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω το δεντρολίβανο και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!