Στρώνω με διάφανη μεμβράνη μια μακρόστενη φόρμα του κέικ, φροντίζοντας να εξέχει από τα πλαϊνά. Στρώνω στην βάση λίγα βύσσινα και λίγα μύρτιλλα.
Βάζω τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό και τα αφήνω να μαλακώσουν. Ζεσταίνω τις 3 κουταλιές γάλα, στύβω καλά τις ζελατίνες και τις ρίχνω στο καυτό γάλα. Ανακατεύω καλά να λιώσουν.
Βάζω σε ένα μπολ ανακατεύω το protein milk, το διάλυμα της ζελατίνας και τη βανίλια. Προσθέτω το protein natural και ανακατεύω απαλά. Αδειάζω το μείγμα στη φόρμα, σκορπίζω τα υπόλοιπα φρούτα και ραντίζω με λίγο σιρόπι βύσσινο. Σκεπάζω με την μεμβράνη και βάζω την τερίνα στο ψυγείο για 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
Με την βοήθεια της μεμβράνης, αναποδογυρίζω την τερίνα σε μια πιατέλα. Κόβω σε φέτες και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!