Σε ένα μπολ βάζω το αλεύρι και το βούτυρο κομμένο σε μικρούς κύβους. Φορώντας γάντια, «τρίβω» τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ψιχουλιαστό μείγμα. Προσθέτω το αλάτι και το αυγό και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη. Αν είναι πολύ στεγνή (εξαρτάται από το μέγεθος του αυγού), προσθέτω 1 κουταλιά νερό και ζυμώνω. Τυλίγω τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Βουτυρώνω ελαφρά μια ταρτιέρα διαμέτρου 20 εκ. Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και την τοποθετώ ανάμεσα σε δύο αντικολλητικά χαρτιά. Ανοίγω με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο και το μεταφέρω στην ταρτιέρα καλύπτοντας τη βάση και τα τοιχώματα. Ψήνω την άδεια τάρτα για 15 λεπτά.
Πλένω τα κολοκύθια και κόβω το ένα σε στρογγυλές φετούλες (το μικρότερο) και σε μπαστουνάκια το δεύτερο. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω το βούτυρο να ζεσταθεί. Ρίχνω τα μπαστουνάκια κολοκυθιού και το κρεμμύδι και σοτάρω για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτω το μπέικον και σοτάρω για 2 λεπτά ακόμη.
Αδειάζω τα σοταρισμένα υλικά στην μισοψημένα τάρτα και τα σκορπίζω με ένα πηρούνι. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Προσθέτω τη μοτσαρέλα, ανακατεύω και αδειάζω το μείγμα στην τάρτα. Καλύπτω την περιφέρεια της τάρτας με τις ροδέλες του δεύτερου κολοκυθιού και ψήνω στο φούρνο για 30-35 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!