Καθαρίζω τους λωτούς, αφαιρώ τα κουκούτσια τους και τα κόβω σε μικρά κομμάτια και τα βάζω σε μια κατσαρόλα. Προσθέτω πασπαλιστά τη ζάχαρη και ραντίζω με το Nectar. Βάζω σε δυνατή φωτιά και βράζω για 10 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά, πολτοποιώ τα φρούτα με ραβδομπλέντερκαι τα αφήνω να κρυώσουν εντελώς.
Βάζω το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο σε ένα μπολ και δουλεύω με τα δάχτυλά μου μέχρι να δημιουργηθεί ένα ανομοιογενές, ψιχουλιαστό μείγμα. Προσθέτω σταδιακά το νερό και ζυμώνω μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία ζύμη.
Βάζω τη ζύμη ανάμεσα σε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί και την ανοίγω με τον πλάστη σε λεπτό, στρογγυλό φύλλο.
Βουτυρώνω καλά μια ταρτιέρα διαμέτρου 22 εκ. και απλώνω εκεί το φύλλο. Πιέζω να καλύψω καλά την βάση και τα τοιχώματα. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω την ζύμη για 1 ώρα στο ψυγείο.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Βγάζω την ταρτιέρα από το ψυγείο, στρώνω με ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και γεμίζω με ρύζι. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά. Αφαιρώ το χαρτί με το ρύζι και επαναφέρω στο φούρνο για 20 λεπτά ακόμη. Αφήνω την τάρτα να κρυώσει.
Καθαρίζω τους λωτούς και τους κόβω σε μικρούς κύβους. Βάζω ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω τους κύβους και πασπαλίζω αμέσως με τη ζάχαρη. Ανακινώ συνεχώς το τηγάνι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ραντίζω με το Nectar και μόλις μαγειρεύω για 1 λεπτό ακόμη. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει.
Ξεφορμάρω την ψημένη τάρτα και την γεμίζω με το compote λωτού. Στολίζω περιμετρικά με τους καραμελωμένους λωτούς και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!