προορισμός…γεύση!

Στραπατσάδα με ντομάτες και φέτα

Στραπατσάδα με ντομάτες και φέτα

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 30 mins Total Time 40 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Ξεφλουδίζω τις ντομάτες (βυθιζοντάς τις για μερικά δευτερόλεπτα σε νερό που βράζει) και τις ψιλοκόβω. Τις βάζω σε ένα βαθύ τηγάνι, τις μαγειρεύω για 15-20 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ώστε να εξατμιστούν τα υγρά τους και αλατίζω ελαφρά (ανάλογα με τη φέτα που θα χρησιμοποιήσω). Προσθέτω όμως μια γενναιόδωρη δόση πιπέρι. Ρίχνω το ελαιόλαδο.

  2. Χτυπάω τα αβγά σε ένα μπολ και θρυμματίζω τη φέτα με το χέρι. Ρίχνω στις ντομάτες τα αβγά και τη φέτα, ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα και αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί, ώσπου τα αβγά να ψηθούν και να σφίξουν ελαφρά. Το μίγμα θα πρέπει να παραμείνει μαλακό και κάπως υγρό.

  3. Λίγο πριν το αποσύρω από τη φωτιά πασπαλίζω με την ξερή ρίγανη και προσθέτω τον ψιλοκομμένο δυόσμο (ή βασιλικό) και την πάπρικα. Σερβίρω με άφθονο φρέσκο χωριάτικο ψωμί.

Keywords: στραπατσαδα με ντοματες φετα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Exceptional!