προορισμός…γεύση!

Σπαγγέτι του λεπτού με σάλτσα και αυγά

1 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 5 mins Total Time 15 mins Cooking Temp: 200  °C Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C αερόθερμο. Σε μια μεγάλη, χαμηλή κατσαρόλα (πλασοτέ) που να μπορεί να μπει και στο φούρνο, βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω το κρεμμύδι και την πιπεριά, αλατίζω και σοτάρω για 3-4 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και μόλις μοσχομυρίσει ρίχνω τον πελτέ, την τριμμένη ντομάτα, το ζωμό, την πάπρικα και το κύμινο. Αλατοπιπερώνω ανακατεύω και αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά.

  1. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνω τα σπαγγέτι. Προσθέτω τη φέτα και τα ντοματίνια και τα αυγά.

  1. Μεταφέρω το σκεύος στο φούρνο και ψήνω για 5 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο, ραντίζω με λίγο πετιμέζι και πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *