Σπαγγέτι του λεπτού με σάλτσα και αυγά
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C αερόθερμο. Σε μια μεγάλη, χαμηλή κατσαρόλα (πλασοτέ) που να μπορεί να μπει και στο φούρνο, βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω το κρεμμύδι και την πιπεριά, αλατίζω και σοτάρω για 3-4 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και μόλις μοσχομυρίσει ρίχνω τον πελτέ, την τριμμένη ντομάτα, το ζωμό, την πάπρικα και το κύμινο. Αλατοπιπερώνω ανακατεύω και αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά.
-
Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνω τα σπαγγέτι. Προσθέτω τη φέτα και τα ντοματίνια και τα αυγά.