Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το γάλα και τη ζάχαρη και ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτω πασπαλιστά το σιμιγδάλι και ανακατεύω μέχρι να δέσει. Αποσύρω από τη φωτιά και ρίχνω το βούτυρο. Σκεπάζω την κρέμα με μεμβράνη (να εφάπτετε στην επιφάνεια της κρέμας) και την αφήνω να κρυώσει.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύω καλά τους κρόκους με το κακάο. Ξεσκεπάζω την κρέμα και προσθέτω το μείγμα των κρόκων. Ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Μεταφέρω την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου. Ανοίγω τα φύλλα της σφολιάτας και κόβω το κάθε ένα σε 12 τετράγωνα κομμάτια.
Βάζω σε κάθε τετράγωνο λίγη κρέμα και λίγες σταγόνες σοκολάτας και κλείνω καλά σε παραλληλόγραμμο πιτάκι. Το μεταφέρω στη λαμαρίνα και συνεχίζω μέχρι να τελειώσω όλα τα υλικά. Αλείφω τα πιτάκια με χτυπημένο αυγό, πασπαλίζω με λίγη τριμμένη σοκολάτα και ψήνω στο φούρνο για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν.
Σας ευχαριστώ!