Βάζω τον σολομό στο μούλτι και προσθέτω το χυμό του λεμονιού. Προσθέτω το τυρί κρέμα και το 1/3 της ποσότητας από τον ψιλοκομμένο άνηθο. Πολτοποιώ μέχρι να λιώσει ο σολομός και να ενοποιηθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
Σταματάω το μούλτι και μεταφέρω το μείγμα σε ένα μπολ. Προσθέτω το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά. Βάζω τον υπόλοιπο άνηθο σε ένα πιάτο.
Απλώνω 1 γεμάτο κουταλάκι από το μείγμα σε ένα κράκερ και καλύπτω με ένα δεύτερο κρακεράκι. Ρολάρω το μίνι σάντουιτς ώστε να κολλήσει αρκετός άνηθος επάνω στην κρέμα. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!