Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Σαλάτα με ντοματίνια, μοτσαρέλα και πεπόνι

Σαλάτα με ντοματίνια, μοτσαρέλα και πεπόνι
Courses
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Total Time: 10 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 8 κόκκινα ντοματίνια
  • 5 πράσινα ντοματίνια
  • ½ πεπόνι
  • 1 μεγάλο καρότο
  • Λίγα φύλλα γλυστρίδας
  • 5 φέτες προσούτο ή coppa μοσχαρίσια
  • 8 μίνι μοτσαρελάκια ή 100 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
  • Ανθό αλατιού
  • Για την βινεγκρέτ
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού μέλι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω όλα τα υλικά της βινεγκρέτ.

  2. Πλένω καλά τα ντοματίνια και τα κόβω στη μέση. Με ένα κουταλάκι παριζιέν κόβω μπαλάκια από το πεπόνι. Καθαρίζω το καρότο και με το πίλερ κόβω σε λεπτές λωρίδες. Βάζω σε ένα μπολ τα ντοματίνια, το πεπόνι, τη γλυστρίδα, τα μοτσαρελάκια και ραντίζω με τη μισή βινεγκρέτ.

  3. Μεταφέρω τα υλικά σε ένα πιάτο. Τυλίγω τις λωρίδες καρότου σε ρολάκια και το προσούτο και τα στολίζω ολόγυρα. Ραντίζω με την υπόλοιπη βινεγκρέτ πασπαλίζω με ανθό αλατιού και σερβίρω αμέσως.

Keywords: μοτσαρέλα,και,πεπόνι

Σας ευχαριστώ!