Σε ένα μπολ βάζω το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο κομμένο σε μικρούς κύβους. Φορώντας γάντια, τρίβω τα υλικά ώστε να γίνουν ψιχουλιαστά. Προσθέτω το αυγό και ξεκινάω να ζυμώνω ρίχνοντας σταδιακά το παγωμένο νερό μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά σε ενιαία ζύμη. Τυλίγω τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνω στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσω τη γέμιση.
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180°C, αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψάκι και ρίχνω εκεί τους κύβους κολοκύθας. Αλατοπιπερώνω, πασπαλίζω με το θυμάρι και ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνω στο φούρνο για 25-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Βγάζω από το φούρνο και τους αφήνω να κρυώσουν.
Ζεσταίνω ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και, χωρίς να προσθέσω λιπαρή ουσία, σοτάρω τα κυβάκια του μπέικον για 3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το λίπος τους. Στρώνω ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί σε ένα ρηχό πιάτο και με μια τρυπητή κουτάλα μεταφέρω εκεί τα κυβάκια πανσέτας ή μπέικον. Τα αφήνω για 5 λεπτά για να στραγγίξουν το περιττό λίπος και να κρυώσουν.
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180°C, αερόθερμο. Επάνω σε μια επίπεδη και ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγω με τον πλάστη σε φύλλο μεγαλύτερο από τη διάμετρο της ταρτιέρας. Βουτυρώνω μια ταρτιέρα διαμέτρου 22-24 εκ. και στρώνω το φύλλο στο σκεύος, καλύπτοντας τα τοιχώματα και με ένα πιρούνι τρυπάω τη ζύμη σε διάφορα σημεία.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το γάλα για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτω το μπέικον και την ψημένη κολοκύθα (κρατάω λίγα κυβάκια για το τέλος), τη μοτσαρέλα, λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά. Μεταφέρω το μείγμα στην ταρτιέρα και ψήνω στο φούρνο για 50 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!