Σε ένα μέτριο ταψί ρίχνω το αλεύρι, κάνοντας ένα βουναλάκι. Με τη γροθιά μου κάνω μια λακκούβα στο αλεύρι και ρίχνω εκεί τα αυγά, τη σκόνη για πουρέ πατάτας, το αλάτι, τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το γάλα και τη μαγιά. Αρχίζω να ανακατεύω τα υλικά με το χέρι μου, με κυκλικές κινήσεις, φέρνοντας το αλεύρι λίγο-λίγο στο κέντρο με τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις όλα ενωθούν καλά (χωρίς ακόμα να έχουν γίνει ένα ομοιογενές μείγμα), τα ζυμώνω καλά με τα χέρια, για 5 - 6 λεπτά, μέχρι το βούτυρο σχεδόν να λιώσει και να φτιάξω μια ομοιόμορφη ζύμη. Συνεχίζω να τη ζυμώνω για λίγα λεπτά ακόμα, μέχρι να γίνει μαλακή και εύπλαστη. Την πλάθω σε μπάλα, τη βάζω σε μια λεκάνη, σκεπάζω με διάφανη μεμβράνη και την αφήνω για 45 - 60 λεπτά σε ήσυχο, σχετικά χλιαρό μέρος, μακριά από ρεύματα αέρα, μέχρι να φουσκώσει και σχεδόν να διπλασιαστεί σε όγκο.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τη φέτα, το μαϊντανό, τα χτυπημένα ασπράδια και την πάπρικα. Αφήνω κατά μέρος.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Στρώνω με λαδόκολλα ένα μεγάλο και ρηχό ταψί.
Βγάζω τη ζύμη από τη λεκάνη και την κόβω σε κομμάτια που το καθένα να ζυγίζει 60 - 70 γρ. Παίρνω ένα κομμάτι ζύμης, το βάζω επάνω σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και το πιέζω με την παλάμη μου μέχρι να ανοίξει και να γίνει ένας δίσκος με διάμετρο περίπου 12 εκ. Στο κέντρο βάζω 2 - 3 κουτ. σούπας από το μείγμα της γέμισης. Αλείφω ελαφρώς την περιφέρεια της ζύμης με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και τις ενώνω πιέζοντας, ώστε να καλύψω τη γέμιση και να φτιάξω ένα μισοφέγγαρο. Παίρνω το μισοφέγγαρο με την παλάμη μου, και, πολύ προσεκτικά το πλάθω σε μπαλίτσα, προσέχοντας να μην ανοίξουν τα χείλη. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τα υπόλοιπα ψωμάκια και τα αραδιάζω όλα στο ταψί, αφήνοντας απόσταση 6 - 7 εκ. μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν με το ψήσιμο. Με ένα πινελάκι τα αλείφω με ελάχιστο νερό και τα πασπαλίζω με λίγο σουσάμι ή μαυροκούκκι ή παπαρουνόσπορο.
Τα ψήνω για 30 - 35 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν καλά και να χρυσίσουν.
Σας ευχαριστώ!