Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Ψαρόσουπα

Νόστιμη ψαρόσουπα

Ιδανικά για ψαρόσουπα είναι τα σκορπίδια, οι δράκαινες, τα χριστόψαρα, οι χάνοι, οι γύλοι, τα κεφάλια και οι ουρές πεσκανδρίτσας και άλλα πολλά.

Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Cooking Method
Δυσκολία Για σχετικά έμπειρους
Χρόνος
Prep Time: 1 λεπ Cook Time: 1 λεπ Total Time: 2 λεπτά.
Servings 4
Best Season Για όλες τις εποχές
Για μια νόστιμη ψαρόσουπα θα χρειαστούμε
  • 1.5 κιλό διάφορα βραστόψαρα, καθαρισμένα από λέπια, εντόσθια και καλά πλυμένα (Εναλλακτικά, μπορώ να χρησιμοποιήσω κατεψυγμένο κοκκινόψαρο)
  • 100 χιλιοστόλιτρα ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  1. Απλώνω ένα τουλπάνι

    Παίρνω ένα αρκετά μεγάλο, διπλό κομμάτι τουλπάνι και το απλώνω σε μια καθαρή επιφάνεια. 

  2. Ρίχνω τα βραστόψαρα

    Στο κέντρο του βάζω όλα τα βραστόψαρα (ολόκληρα, φιλέτα ή φέτες) και τους σπόρους πιπεριού. 

  3. Δένω το ύφασμα

    Φέρνω προς τα πάνω τις τέσσερις άκρες του υφάσματος και τις δένω σε σφικτό κόμπο, φτιάχνοντας έτσι ένα πουγκί.

Keywords: νόστιμη ψαρόσουπα

Σας ευχαριστώ!