Ιδανικά για ψαρόσουπα είναι τα σκορπίδια, οι δράκαινες, τα χριστόψαρα, οι χάνοι, οι γύλοι, τα κεφάλια και οι ουρές πεσκανδρίτσας και άλλα πολλά.
Παίρνω ένα αρκετά μεγάλο, διπλό κομμάτι τουλπάνι και το απλώνω σε μια καθαρή επιφάνεια.
Στο κέντρο του βάζω όλα τα βραστόψαρα (ολόκληρα, φιλέτα ή φέτες) και τους σπόρους πιπεριού.
Φέρνω προς τα πάνω τις τέσσερις άκρες του υφάσματος και τις δένω σε σφικτό κόμπο, φτιάχνοντας έτσι ένα πουγκί.
Σας ευχαριστώ!