Βάζω όλα τα κομμένα σαλατικά σε μια μεγάλη και βαθιά πιατέλα και ανακατεύω με τα χέρια.
Ρίχνω στο μπλέντερ (ή στο μούλτι) τη φέτα, το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη και τα χτυπάω μέχρι να πολτοποιηθούν. Σταδιακά ρίχνω το ελαιόλαδο και συνεχίζω το χτύπημα, μέχρι να γίνει ένα λείο και παχύρρευστο μείγμα. Ρίχνω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι και ανακατεύω.
Περιχύνω τη σαλάτα με το ντρέσινγκ, ανακατεύω και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!