Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερό) και σοτάρω για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτω τα βλήτα, αλατίζω και ανακατεύω για να σοταριστούν, να βγάλουν τα υγρά τους και να πέσει ο όγκος τους. Ραντίζω με το κρασί και συνεχίζω το σοτάρισμα με να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Απλώνω τις αραβικές πίτες σε μια λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος. Βάζω σε κάθε πίτα 1 κουτ. σούπας κέτσαπ και την απλώνω να πάει παντού. Μοιράζω τα σοταρισμένα βλήτα (καλό είναι να τα πιάσετε με τσιμπίδα για να μη μεταφέρετε και τυχόν υγρά που θα έχει μέσα το τηγάνι) και σκορπίζω τη γαλομυζήθρα.
Πασπαλίζω με το μπούκοβο και βάζω τις πίτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 5-8 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να να ψηθούν οι αραβικές πίτες.
Βγάζω τις πίτες από το φούρνο, μοιράζω τα ντοματίνια και ραντίζω με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Σας ευχαριστώ!