Παγωτό ξυλάκι με γιαούρτι και κακάο
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βάζω το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι στο μπλέντερ και τα πολτοποιώ μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αδειάζω τη μισή ποσότητα σε ένα μπολ και προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύω απαλά.
-
Επαναφέρω το μπλέντερ με την υπόλοιπη κρέμα γιαουρτιού στη βάση του και προσθέτω το κακάο. Πολτοποιώ για 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθεί το κακάο στην κρέμα γιαουρτιού.
-
Γεμίζω τις ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι με τα δύο χρώματα κρέμας και προσαρμόζω από ένα ξυλάκι στην κάθε θήκη. Βάζω στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά.