Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύω τη πούδρα μπισκότου, τη τριμμένη σοκολάτα, το ένα κουταλάκι κανέλας και το βούτυρο.
Τοποθετώ ένα τσέρκι 26 εκ. σε μια στρογγυλή πιατέλα και στρώνω εσωτερικά το μίγμα του μπισκότου.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω το πετιμέζι και το νερό και ανακατεύω καλά με μια ξύλινη κουτάλα. Μοιράζω το μείγμα στη μέση, σε δύο διαφορετικά μπολ. Στο ένα προσθέτω το κορν φλάουρ και ανακατεύω καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθούν τυχόν σβώλοι.
Αδειάζω τα δύο μείγματα μαζί σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα ανακατεύω πολύ καλά με το σύρμα. Βάζω την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και ζεσταίνω σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, μέχρι το μείγμα να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας πολύ συχνά με το σύρμα. Σιγοβράζω στην ίδια θερμοκρασία για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι η μουσταλευριά να πήξει και να γίνει ένας πυκνός χυλός.
Αποσύρω από τη φωτιά και ρίχνω τη μουσταλευριά μέσα στο τσέρκι πάνω από τη βάση των μπισκότων. Τελειώνω με το σουσάμι, την υπόλοιπη κανέλα, τα καρύδια και τις φλούδες σοκολάτας. Την αφήνω να κρυώσει καλά και με ένα μαχαιράκι ξεκολλώ τη μουσταλευριά από το τσέρκι. Σερβίρω τη μπισκοτένια μουσταλευριά κομμένη σε τρίγωνα κομμάτια.
Σας ευχαριστώ!