προορισμός…γεύση!

Λαχανικά καλοκαιρινά γιαχνί

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 45 mins Total Time 1 hr 5 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6 Best Season: Summer

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια και τις πατάτες για 8-10 λεπτά ανακατεύοντας. Προσθέτω το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμη. Σβήνω με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτω τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, το πετιμέζι, την κανέλα, το τζίντζερ, το μπαχάρι και την πάπρικα. Αλατοπιπερώνω και ρίχνω το ζωμό. Αφήνω τα λαχανικά να βράσουν για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους.

  2. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω τον δυόσμο. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: λαχανικά, καλοκαιρινά, γιαχνί,λαχανικά καλορινά γιαχνί

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Wow, this amazing!