Βάζω σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και το μέλι και χτυπάω με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη, απαλή κρέμα. Την αφήνω στο ψυγείο μέχρι να την χρειαστώ.
Καθαρίζω τα ροδάκινα από τη φλούδα τους, αφαιρώ τους πυρήνες και τα κόβω σε φετάκια.
Βάζω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο, τη βανίλια και τη ζάχαρη και ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ανακινώ το τηγάνι για να βραχεί η ζάχαρη και βάζω τις φέτες ροδάκινου σε μονή στρώση. Τα αφήνω να ροδίσουν από την μια πλευρά και με προσοχή τα γυρίζω και από την άλλη πλευρά. Τα ροδάκινα θα πρέπει να ροδίσουν αλλά να μη λιώσουν. Τα βγάζω από το τηγάνι και αφήνω το σιρόπι που έχει δημιουργηθεί, να κρυώσει.
Σε ένα μεγάλο, γυάλινο μπολ*, βάζω τα μπισκότα σαβαγιάρ και τα περιβρέχω με το σιρόπι που έχει κρατήσει από το καραμέλωμα των ροδάκινων.
Στρώνω μια σειρά ροδάκινα και γεμίζω το μπολ με την κρέμα. Σκορπίζω και τα υπόλοιπα ροδάκινα, περιχύνω με όσο σιρόπι έχει απομείνει και το αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα.
*Μπορείτε να μοιράσετε τα υλικά σε μπολ σερβιρίσματος και να τα διατηρήσετε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τα προσφέρετε.
Σας ευχαριστώ!