Ανοίγω το φύλλο με τα χέρια μου για να αφρατέψει και με ένα μαχαίρι το ψιλοκόβω. Βάζω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο να λιώσει σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνω το καταΐφι και ξεκινάω να το καβουρδίζω ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει. Ρίχνω πασπαλιστά την ζάχαρη και ανακατεύω μέχρι να λιώσει. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει.
Βάζω σε ένα μπολ το γάλα και πασπαλίζω την ζελατίνη. Ανακατεύω και την αφήνω να σταθεί για 5 λεπτά. Ζεσταίνω το μείγμα στα μικροκύματα και ανακατεύω να διαλυθεί εντελώς. Την αφήνω στην άκρη.
Βάζω σε ένα μεγάλο μπολ το τυρί κρέμα, το ανθότυρο, την κρέμα καρύδας και την άχνη και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να γίνουν μια αφράτη κρέμα. Προσθέτω την λιωμένη ζελατίνη και ανακατεύω καλά.
Μοιράζω σε 6 ποτήρια τη μισή ποσότητα από το τραγανό καταΐφι και γεμίζω με την κρέμα καρύδας. Ραντίζω με αρκετό σιρόπι τριαντάφυλλο και καλύπτω με το υπόλοιπο καταΐφι. Βάζω τις κρέμες στο ψυγείο για 1 ώρα πριν τις σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!