προορισμός…γεύση!

Κολοκυθορολάκια πανέ, γεμιστά με μπλε τυρί και ζαμπόν

Κολοκυθορολάκια πανέ, γεμιστά με μπλε τυρί και ζαμπόν

5 from 1 vote
2 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 20 mins Total Time 30 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω καλά τα κολοκύθια, τα σκουπίζω και το κόβω με το μαντολίνο σε φέτες των 3 χιλ. Με ένα πινέλο τα αλείφω με το βούτυρο και τα πανάρω στην τριμμένη φρυγανιά.
    Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις.

  2. Τοποθετώ μια παναριμένη φέτα κολοκυθιού στο ξύλο κοπής και στρώνω 1 μακριά λωρίδα ζαμπόν, 1 λωρίδα blue cheese και 2 φύλλα δυόσμο. Τυλίγω με προσοχή σε ρολάκι και το μεταφέρω σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Συνεχίζω την ίδια διαδικασία μέχρι να τυλίξω όλα τα ρολάκια. Καρφώνω σε κάθε ρολάκι από 1 οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν.

  3. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά. Γυρίζω τη ρύθμιση του φούρνου στο γκριλ και ψήνω για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρω πασπαλίζοντας με φρέσκο θυμάρι.

Keywords: κολοκυθορολάκια πανέ

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Terrific