Προθερμαίνω το φούρνο στους 190ºC. Βουτυρώνω και αλευρώνω ελαφρώς ένα μικρό αλλά βαθύ ταψάκι.
Λιώνω μαζί την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί (δηλαδή τα βάζω σε ένα ανοξείδωτο μπολ, στερεωμένο στα χείλη μιας κατσαρόλας στην οποία σιγοβράζει λίγο νερό), ανακατεύοντας τακτικά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Αποσύρω από τη φωτιά, ρίχνω τη ζάχαρη και ανακατεύω για 1 λεπτό, μέχρι να λιώσει. Αφήνω το μείγμα κατά μέρος για να κρυώσει ελαφρώς.
Προσθέτω τα αυγά ένα-ένα, ανακατεύοντας καλά με την ξύλινη κουτάλα μετά από κάθε προσθήκη. Στο τέλος ρίχνω το αλεύρι και ανακατεύω καλά.
Αδειάζω το μείγμα στο ταψάκι και το ψήνω στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 22 - 25 λεπτά. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχει αποκτήσει κρούστα στην επιφάνεια, ενώ το εσωτερικό του θα είναι πολύ μαλακό και παχύρρευστο, σαν μπράουνι. Αφήνω το κέικ να κρυώσει ελαφρώς όσο ετοιμάζω το γλάσο σοκολάτας.
Λιώνω την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί, όπως έκανα στη διαδικασία παρασκευής του κέικ, μέχρι να φτιάξω ένα λείο μείγμα. Το αφήνω να κρυώσει ελαφρώς, προσθέτω το μπράντι και ανακατεύω καλά. Το αφήνω να κρυώσει και να αποκτήσει τη ρευστότητα μελιού.
Ξεφορμάρω το κέικ, περιχύνω με το γλάσο και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!