Print Options:

Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες

Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες
Δυσκολία Beginner
Time
Prep Time: 5 mins Cook Time: 15 mins Total Time: 20 mins
Servings 4
Υλικά
  • 2 πακέτα κεφτεδάκια πανέ, Αγγελάκης
  • Ελαιόλαδο
  • Σάλτσα με γιαούρτι
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο, γλυκό
  • 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Σάλτσα τεριγιάκι
  • 240 ml νερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • ½ κουτ. σούπας τζίντζερ, σκόνη
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 80 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 80 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
  • 1 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
  • 1 κουτ. σούπας μηλόξιδο
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου, απλώνω τα κεφτεδάκια και αλείφω με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

  2. Για τη σάλτσα με γιαούρτι
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά.

  4. Για τη σάλτσα τεριγιάκι
  5. Κεφτεδάκια κοτόπουλου πανέ με δύο σάλτσες

    Σε ένα κατσαρολάκι βάζω όλα τα υλικά εκτός από το κορν φλάουρ. Βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο μισό (περίπου 10 λεπτά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνω στο μείγμα. Ανακατεύω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
    Σερβίρω τα κεφτεδάκια ζεστά με τις δύο σάλτσες.

Keywords: κεφτεδάκια, κεφτεδάκια κοτόπουλου, σάλτσα, κεφτεδάκια πανέ,
Οnline: https://dinanikolaou.gr/recipe/keftedakia-kotopoulou-pane-me-dyo-saltses/

Σας ευχαριστώ!