προορισμός…γεύση!

Μια εύκολη και δροσερή μπουκίτσα με καρπούζι και φέτα που μπορείτε να σερβίρετε με κοκτέιλ. Η κάπαρη μαζί με την φέτα δίνουν την αλμύρα που πρέπει και δεν χρειάζεται να αλατίσετε.

Καρπούζι με φέτα, κάπαρη και ντομάτα

Prep Time 10 min Rest Time 30 min Total Time 40 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Κόβω το καρπούζι σε φέτες πάχους 2- 2 ½ εκ

  2. και με ένα τετράγωνο τσέρκι 5x5 εκ

  3. κόβω την κάθε φέτα σε κύβους

  4. Κόβω την φέτα σε κύβους μικρότερους από αυτούς του καρπουζιού

  5. Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζω τους κύβους καρπουζιού και τοποθετώ από πάνω έναν κύβο φέτας

  6. Μοιράζω τον δυόσμο, τα ντοματίνια, την κάπαρη και τις ελιές

  7. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ραντίζω με το ελαιόλαδο και το πετιμέζι

  8. Σερβίρω αμέσως με μικρά παξιμαδάκια

Did you make this recipe?

Recipe Card powered by Delicious Recipes

Δείτε επίσης...