Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Αλείφω με μαργαρίνη μια τετράγωνη φόρμα 20x20 εκ.
Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέτω το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύω καλά. Προσθέτω το σπορέλαιο και τη λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύω.
Αδειάζω το μείγμα στη φόρμα και το απλώνω να πάει σε όλη τη φόρμα. Σκορπίζω τα ροδάκινα και τα μύρτιλλα και ψήνω για 35 λεπτά. Αποσύρω από το φούρνο και αφήνω την πίτα να σταθεί για 15 λεπτά. Σερβίρω την πίτα ζεστή.
Σας ευχαριστώ!