Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C με αέρα. Βουτυρώνω ελαφρά ένα ταψάκι με ειδικές θήκες για μικρά donuts. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέτω το κεφίρ, το αυγό, τη βανίλια και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αδειάζω το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Κόβω την άκρη της και γεμίζω τις θηκούλες μέχρι τη μέση (θα φουσκώσουν αρκετά). Ψήνω στο φούρνο για 5-7 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω για 2-3 λεπτά. Τα βγάζω από τις θήκες και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.
Βάζω σε ένα μπολ την ζάχαρη και προσθέτω 2 κουταλιές γάλα. Ανακατεύω και αν χρειάζεται συνεχίζω να ρίχνω κουταλιές με γάλα για να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο γλάσο. Χωρίζω την ποσότητα σε 2 μπολάκια και στο ένα ρίχνω 2 σταγόνες ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω καλά.
Βάζω όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι και ανακατεύω καλά.
Βουτάω ένα ένα τα ντόνατς στα γλάσα της αρεσκείας μου και μετά με ένα πηρούνι τα διακοσμώ με διαφορετικό χρώμα γλάσου. Πασπαλίζω με χρωματιστά ζαχαρωτά και τα αφήνω σε σχάρα να στεγνώσουν.
Σας ευχαριστώ!