Και πραλίνα φουντουκιού και καρύδια και άρωμα καφέ. Τέλεια εμφάνιση και ακόμα τελειότερη γεύση.

CHARLOTTE ΠΑΓΩΤΟ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Ξεκινώ βγάζοντας το παγωτό από την κατάψυξη για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει λίγο
-
Σε ένα μπολ ανακατεύω τον κρύο καφέ με το METAXA
-
Στρώνω με διάφανη μεμβράνη μια φόρμα για charlotte ή ένα βαθύ μπολ
-
Βουτάω για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ένα ένα τα μπισκότα και τα τοποθετώ όρθια στην περιφέρεια της φόρμας
-
Στρώνω 3-4 μπισκότα στη βάση και απλώνω από πάνω το παγωτό πραλίνα
-
Σκορπίζω τα καρύδια και τα κουφέτα και καλύπτω με 3-4 μπισκότα βουτηγμένα στο μίγμα του καφέ
-
Σκεπάζω όλη τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη και βάζω την τούρτα στην κατάψυξη για 4-5 ώρες
-
Βγάζω την τούρτα από την κατάψυξη, αναποδογυρίζω την charlotte σε μια πιατέλα και αφαιρώ την μεμβράνη
-
Διακοσμώ με λίγα θρυμματισμένα κουφέτα και πασπαλίζω με λίγο κακάο