Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Βουτυρώνω καλά ένα στρογγυλό ταψάκι 22 εκ. και στρώνω τη βάση με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζω σε ένα μπολ τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτω το γάλα και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω καλά.
Βάζω το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα κόσκινο και το προσθέτω πασπαλιστά στο μπολ με τα υγρά υλικά. Ρίχνω τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζω σε ένα μπολ την πουτίγκα και το αυγό και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να ενωθούν. Ρίχνω τα μύρτιλα και ανακατεύω.
Αδειάζω το μείγμα του κέικ στο ταψάκι και με ένα κουτάλι ρίχνω το μείγμα της πουτίγκας πρωτεΐνης σε διάφορα σημεία.
Ψήνω στο φούρνο για 40 λεπτά. Βγάζω το κέικ από το φούρνο και σερβίρω πασπαλίζοντας με ζάχαρη άχνη.
Σας ευχαριστώ!