Ήρθε η ώρα για λεμονάδα που μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι γρήγορα και εύκολα. Τίποτε καλύτερο από τη σπιτική γεύση και απόλαυση.
Σπιτική λεμονάδα
Ingredients
Instructions
-
Σε μια κανάτα βάζω τα παγάκια από χυμό κόκκινων φρούτων.
-
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτω τη ζάχαρη καρύδας και 50 ml από τον χυμό λεμονιού και σιγοβράζω μέχρι να καραμελώσουν τα υλικά μου.
-
Προσθέτω στην κανάτα τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, φετάκια από 1 λάιμ και 1 λεμόνι και την καραμελωμένη ζάχαρη.
-
Τέλος, προσθέτω το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό με λεμόνι & λάιμ και ανακατεύω καλά για 1-2 λεπτά.
-
Σερβίρω αμέσως με ξύσμα από λάιμ και φύλλα δυόσμου.