προορισμός…γεύση!

Πανεύκολο και γρήγορο πιάτο που μπορούμε να σερβίρουμε τόσο σαν ελαφρύ κύριο πιάτο ή σαν σαλάτα που θα συνοδεύσει ψητά κρέατα ή πουλερικά.

ΣΑΛΑΤΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ

Prep Time 20 min Cook Time 10 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Πέστο: Πολτοποιώ όλα μαζί τα υλικά του πέστο στο μπλέντερ (ή στο μούλτι), μέχρι να φτιάξω μια ομοιογενή πάστα

  2. Την αφήνω κατά μέρος

  3. Ζυμαρικά: Βράζω τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους

  4. Τα στραγγίζω καλά, τα ξεπλένω με καυτό νερό μέσα στο σουρωτήρι, τα αφήνω και πάλι να στραγγίξουν και τα βάζω σε ένα μεγάλο μπολ

  5. Προσθέτω το γιαούρτι και το πέστο άνηθου, ρίχνω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω πολύ καλά

  6. Προσθέτω τον κομματιασμένο σολομό, ανακατεύω άλλη μια φορά και σερβίρω

Δείτε επίσης...