προορισμός…γεύση!

Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά

Σαγανάκι με αυγά και καβουρμά

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 25 λεπτά. Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα σαγανάκι (τηγανάκι με δυο χερούλια) ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το ξερό κρεμμύδι. Ρίχνω τον καβουρμά που τον έχω ανοίξει με τα χέρια μου.
    Αφήνω σε μέτρια φωτιά να καβουρδιστεί ο καβουρμάς για 3 λεπτά. Κατόπιν προσθέτω τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

  2. Ανακατεύω και μετά από ένα λεπτό ρίχνω τα αυγά. Μόλις πήξει το ασπράδι των αυγών σπάω με ένα πιρούνι τον κρόκο και τον σκορπάω πάνω από το καβουρμά.
    Αλατοπιπερώνω και μετά από 2 λεπτά αποσύρω από τη φωτιά.
    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σαγανακι με αυγα καβουρμα

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Yummy

  1. Alexandra

    Yummy