προορισμός…γεύση!

Ροδέλες πίτσας με λουκάνικο Φλώρινας

Ροδέλες πίτσας με λουκάνικο Φλώρινας

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 50 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 18 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρώ τη μεμβράνη από το λουκάνικο και μεταφέρω τον «κιμά» σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία. Βάζω το τηγάνι στη φωτιά και το σοτάρω μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω τον πελτέ και συνεχίζω το σοτάρισμα μέχρι να μοσχομυρίσουν.

  2. Σβήνω με το κρασί και αφήνω τη γέμιση να στεγνώσει. Προσθέτω τις πιπεριές και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω τη γέμιση να κρυώσει.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα δύο τυριά και τα αφήνω στην άκρη.

  4. Απλώνω το πρώτο φύλλο πίτσας επάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί και με τον πλάστη το ανοίγω, δίνοντάς τους παραλληλόγραμμο σχήμα. Γυρίζω την ζύμη έτσι ώστε η μια μακριά πλευρά να είναι προς το σώμα μου. Αδειάζω τα μισά σοταρισμένα υλικά κατά μήκος της ζύμης στην άκρη που βρίσκεται μπροστά μου και με ένα κουτάλι απλώνω τη γέμιση για να καλύψω το φύλλο αφήνοντας περίπου 1 εκατοστό από το τέλος, χωρίς γέμιση. Πασπαλίζω όλη την επιφάνεια με πάπρικα και τη μισή ποσότητα των τυριών. Με τη βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού τυλίγω σε μακρόστενο ρολό. Με ένα μαχαίρι κόβω σε ροδέλες πλάτους περίπου 2 εκατοστών.

  5. Αραδιάζω τα ρολάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Αλείφω τα ρολάκια με χτυπημένο αυγό και ψήνω για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Keywords: πίτσα, λουκάνικο, πιπεριά, μοτσαρέλα, ρεγκάτο, σνακ,

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Yummy

  1. Alexandra

    Yummy