προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 12 λεπ Total Time 27 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 10 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 175°C αερόθερμο.
    Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

  2. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και την κρυσταλλική ζάχαρη και τα χτυπάω μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα. Προσθέτω το αυγό και συνεχίζω το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμα.

  3. Ρίχνω το χυμό λεμονιού, την εσάνς λεμόνι, την βανίλια και το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τέλος, ρίχνω πασπαλιστά τα στερεά υλικά (αλεύρι, μπέικιν, αλάτι) και δουλεύω σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να απορροφηθούν από τα υγρά και να δημιουργηθεί ένα μαλακό ζυμάρι.

  4. Σταματάω το μίξερ και με ένα κουτάλι της σούπας παίρνω από το μείγμα και το διαμορφώνω σε μπαλάκι. Βουτάω το μπαλάκι στην άχνη και το τοποθετώ σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
    Ψήνω στο φούρνο για 10-12 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος). Τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.

Keywords: μπισκοτα crinkle lemon

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Tastes great!

  1. williambuttensha

    Tastes great!