προορισμός…γεύση!

Κοτόπουλο με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας

Κοτόπουλο με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Cook Time 35 λεπ Total Time 45 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Κρατάω κατά μέρος 1 φλιτζάνι (200 ml) από το νερό τους, τα στραγγίζω και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τις λωρίδες κοτόπουλου για 6 - 8 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Τις σπρώχνω με την κουτάλα στην άκρη του σκεύους, προσθέτω το κρεμμύδι αι το σοτάρω για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτω το σκόρδο και το σοτάρω για άλλο 1/2 λεπτό (όχι παραπάνω, για να μην σκουρύνει και πικρίσει). Σβήνω με το κρασί, αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνω αλάτι, πιπέρι και το κάρι. Ανακατεύω για 1 λεπτό, μέχρι το κάρι να σκορπίσει το άρωμά του και προσθέτω το νερό που άφησα κατά μέρος από το βράσιμο των ζυμαρικών. Μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά για 15 - 20 λεπτά.

  3. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνω τη μουστάρδα και το γιαούρτι και ανακατεύω καλά. Ρίχνω το μείγμα στο σκεύος με τη σάλτσα του κοτόπουλου και ανακατεύω απαλά.

Keywords: κοτόπουλο με λινγκουίνι,σάλτσα μουστάρδας

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Exceptional!

  1. Eve_nkld

    Exceptional!