προορισμός…γεύση!

Μοντέρνο κοκκινιστό με ωραία, δεμένη σάλτσα. Τα καυτερά λουκάνικα είναι τα ιδανικά για να δώσουν πικάντικη γεύση στις πατάτες και τον αρακά.

pinit
0 Add to Favorites

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

Prep Time 15 min Cook Time 50 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 35 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί

  2. Ρίχνω τα λουκάνικα και τα σοτάρω για 6-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά

  3. Τα αφαιρώ με τρυπητή κουτάλα και χωρίς να προσθέσω άλλο λάδι, ρίχνω το κρεμμύδι και σοτάρω για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει

  4. Προσθέτω το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνω τις πατάτες και συνεχίζω το σοτάρισμα για 5 λεπτά ανακατεύοντας

  5. Σβήνω με το κρασί και μόλις πάρει 1 βράση, προσθέτω τα ντοματάκια, τον πελτέ, 200 ml νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

  6. Χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί για 40 λεπτά

  7. Αφαιρώ το καπάκι, προσθέτω τον αρακά, τα σοταρισμένα λουκάνικα και συνεχίζω το μαγείρεμα για 10 λεπτά ακόμα

  8. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρω το φαγητό, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό

author-sign