Τρυφερό και νόστιμο βοδινό με σάλτσα πιπεριών για το οικογενειακό σας τραπέζι.
Βοδινό με σάλτσα πιπεριών
Ingredients
Για τη σάλτσα
Instructions
-
Για το βοδινό
Ψεκάζω το βοδινό με λίγο ελαιόλαδο, πιπερώνω καλά και πασπαλίζω με την πάπρικα.
-
Τοποθετώ το κρέας απευθείας στη σχάρα του air fryer και το αφήνω να ψηθεί για 15 λεπτά στους 180°C.
-
Για τη σάλτσα
Βάζω σε ένα κατσαρολάκι τη μισή ποσότητα από το βούτυρο και το λιώνω σε μέτρια θερμοκρασία.
-
Προσθέτω το μείγμα πιπεριών. Ρίχνω το αλεύρι, ανακατεύω καλά, και προσθέτω το ζωμό.
-
Έπειτα, προσθέτω το αλάτι και το υπόλοιπο βούτυρο και συνεχίζω να ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί μια λεπτόρρευστη σάλτσα.
-
Ανοίγω τον κάδο και καλύπτω το κρέας με τη μισή ποσότητα από τη σάλτσα.
-
Επανατοποθετώ στον κάδο του air fryer και ψήνω για ακόμη 20 λεπτά.
-
Σερβίρω το ψητό με ψητά λαχανικά και περιχύνω με την υπόλοιπη σάλτσα.