προορισμός…γεύση!

Τρυφερό και νόστιμο βοδινό με σάλτσα πιπεριών για το οικογενειακό σας τραπέζι.

Βοδινό με σάλτσα πιπεριών 

0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Rest Time 35 mins Total Time 55 mins Δυσκολία: Beginner Cooking Temp: 180  °C Servings: 6 Best Season: Suitable throughout the year

Ingredients

Για τη σάλτσα

Instructions

  1. Για το βοδινό

    Ψεκάζω το βοδινό με λίγο ελαιόλαδο, πιπερώνω καλά και πασπαλίζω με την πάπρικα.

  1. Τοποθετώ το κρέας απευθείας στη σχάρα του air fryer και το αφήνω να ψηθεί για 15 λεπτά στους 180°C.

  1. Για τη σάλτσα

    Βάζω σε ένα κατσαρολάκι τη μισή ποσότητα από το βούτυρο και το λιώνω σε μέτρια θερμοκρασία.

  1. Προσθέτω το μείγμα πιπεριών. Ρίχνω το αλεύρι, ανακατεύω καλά, και προσθέτω το ζωμό.

  1. Έπειτα, προσθέτω το αλάτι και το υπόλοιπο βούτυρο και συνεχίζω να ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί μια λεπτόρρευστη σάλτσα.

  1. Ανοίγω τον κάδο και καλύπτω το κρέας με τη μισή ποσότητα από τη σάλτσα.

  1. Επανατοποθετώ στον κάδο του air fryer και ψήνω για ακόμη 20 λεπτά.

  1. Σερβίρω το ψητό με ψητά λαχανικά και περιχύνω με την υπόλοιπη σάλτσα.

Keywords: βοδινό, κρέας, σάλτσα πιπεριών
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *