προορισμός…γεύση!

\n

\n

Το ψαρονέφρι ετοιμάζεται γρήγορα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία. Η μαυροδάφνη και τα μπαχάρια το αναδεικνύουν και το «δυναμώνουν».

ψαρονεφρι με μαυροδαφνη και κινοα με δυοσμο

4 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 6 λεπ Cook Time 15 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 22 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για την κινόα

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για την κινόα:

  1. Βάζω την κινόα σε ένα σουρωτήρι και ξεπλένω με άφθονο τρεχούμενο νερό. Βάζω σε μια κατσαρόλα το ζωμό και μόλις πάρει βράση, ρίχνω την κινόα. Αλατοπιπερώνω και την αφήνω να βράσει για 15 λεπτά. Σβήνω τη φωτιά, σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω την κινόα για 10 λεπτά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά.
    blank
  2. Σε ένα τηγανάκι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω το κρεμμύδι, αλατίζω και σοτάρω μέχρι να ροδίσει. Ρίχνω το κρεμμύδι στην κατσαρόλα με την κινόα. Προσθέτω τον δυόσμο και ανακατεύω καλά. Σερβίρω την κινόα στα πιάτα και μοιράζω το ψαρονέφρι ραντίζοντας με λίγη σάλτσα μαυροδάφνης.
    blank
Keywords: ψαρονεφρι μαυροδαφνη κινοα δυοσμο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση