προορισμός…γεύση!

Το πορτοκάλι, το λεμόνι και το μανταρίνι δίνουν ξεχωριστή γεύση στο ουδέτερο ψάρι. Δυναμώνουν τη γεύση του και νοστιμίζουν ιδιαίτερα τη σάλτσα.

pinit
0 Add to Favorites

ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Prep Time 10 min Cook Time 25 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 5 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνω τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου και σοτάρω το κρεμμύδι

  2. Προσθέτω το λιωμένο σκόρδο και σβήνω με το κονιάκ

  3. Κατόπιν ρίχνω την κέτσαπ, την μουστάρδα, το μέλι, τους χυμούς , τη ρίγανη και το θυμάρι

  4. Αλατοπιπερώνω και μόλις πάρει βράση η σάλτσα προσθέτω τα φιλέτα πέρκας

  5. Ανακινώ το τηγάνι και αφήνω να δέσει η σάλτσα και να μαγειρευτούν τα φιλέτα πέρκας

  6. Ελέγχω το αλατοπίπερο και αποσύρω μετά από 10 λεπτά

author-sign