προορισμός…γεύση!

Για τη προετοιμασία των αυγών, σας δίνω τον τρόπο, όπως ακριβώς μου τον περιέγραψαν ότι γινόταν παραδοσιακά. Προφανώς αναφέρονται σε μια απλουστευμένη εκδοχή των αυγών ποσέ.

pinit
0 Add to Favorites
5 from 1 vote

ΤΣΙΡΜΠΙΡΙ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΚΑΜΗΛΑΣ

Prep Time 20 min Rest Time 30 min Total Time 50 mins Servings: 2

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Σε ένα βαθύ τηγανάκι βάζω αρκετό νερό να βράσει και προσθέτω το ξίδι

  2. Σπάω τα αυγά μέσα στο νερό που βράζει και με ένα κουτάλι ρίχνω το ασπράδι και σκεπάζω όσο μπορώ τον κρόκο

  3. Μόλις σφίξει το ασπράδι βγάζω τα αυγά από το νερό

  4. Σε ένα πιάτο στρώνω το στραγγιστό γιαούρτι κάνοντας μια λακουβίτσα στο κέντρο και πάνω βάζω τα αυγά

  5. Σε ένα μικρό τηγανάκι, ζεσταίνω το βούτυρο και σοτάρω το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι

  6. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα αποσύρω από τη φωτιά και περιχύνω με αυτό το μίγμα το γιαούρτι με τα αυγά

  7. Τελειώνω με κομμάτια παστουρμά καμήλας

  8. Σερβίρω αμέσως

Keywords: τσιρμπιρι με αυγα παστουρμα καμηλασ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

  1. Exciting!

Απάντηση