Γρήγορα και νόστιμα σφολιατάκια που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια και θα φύγουν σε χρόνο ρεκόρ από την πιατέλα.

ΣΦΟΛΙΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Υλικά
Εκτέλεση/Instructions
-
Κόβω το φύλλο σφολιάτας σε μακρόστενες λωρίδες φάρδους 4-5 εκατοστών, όσο δηλαδή είναι και τo μήκος των λουκάνικων
-
Τη κάθε λωρίδα φύλου, τη κόβω σε τρία κομμάτια
-
Tο κάθε κομμάτι το λαδώνω και το πασπαλίζω με το τριμμένο τυρί
-
Στην άκρη του κάθε κομματιού βάζω το λουκάνικο και το τυλίγω σε ρολάκι εγκλωβίζοντας μέσα το λουκάνικο
-
Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο και για τα υπόλοιπα υλικά
-
Τοποθετώ τα σφολιατολουκανικάκια σε λαδωμένο ταψί ή σε λαμαρίνα που έχω στρώσει με αντικολητικό χαρτί
-
Σε ένα μπολ χτυπάω με ένα πιρούνι τους κρόκους με το γάλα
-
Αλείφω τα ρολάκια με το μίγμα αυτό
-
Ψήνω τα ρολάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά
Supreme