προορισμός…γεύση!

[email protected] με την Ντίνα – 10/2/2018

pinit
0 Add to Favorites

ΣΠΙΤΙΚΟ BURGER

Prep Time 10 min Cook Time 15 min Rest Time 30 min Total Time 55 mins Servings: 6

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί

  2. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, αλατίζουμε και σοτάρουμε για 3-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει

  3. Σε ένα μπολ βάζουμε τους κιμάδες, το αβγό, την κρέμα γάλακτος, την μπύρα, το σοταρισμένο κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε

  4. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά

  5. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά

  6. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C

  7. Ζεσταίνουμε την γκριλιέρα καλά και βάζουμε τα μπιφτέκια και τις ροδέλες κρεμμυδιού να ψηθούν

  8. Μεταφέρουμε τα μπιφέκια σε ένα ταψάκι και τοποθετούμε σε κάθε ένα από 1 φέτα Havarti

  9. Ψήνουμε στο φούρνο για 4-5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί

  10. Φρυγανίζουμε τα ψωμάκια στην γκριλιέρα

  11. Απλώνουμε λίγη κέτσαπ, στρώνουμε το μαρούλι, το μπιφτέκι με το Havarti, την ντοματα, τις ψημένες ροδέλες κρεμμυδιού και πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι

  12. Σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι ψωμιού και σερβίρουμε

author-sign