Αντί σολομού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φέτες ή φιλέτα από γαλέο, πέρκα, σφυρίδα, μπακαλιάρο ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας.

ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Ingredients
Εκτέλεση/Instructions
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180ºC
-
Σε ένα μπολ βάζω τα καρότα, το πράσο και τη μαραθόριζα και ανακατεύω καλά με τα χέρια
-
Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύω καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το πετιμέζι (ή το μέλι), το ελαιόλαδο, τον άνηθο, αλάτι και τα πιπέρια
-
Κόβω 4 μεγάλα τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλας
-
Στο κέντρο κάθε κομματιού απλώνω από μία στρώση λαχανικών και επάνω ακουμπάω από ένα φιλέτο ψαριού
-
Περιχύνω με το μείγμα μουστάρδας
-
Τυλίγω κάθε λαδόκολλα σε πακέτο, σαν φάκελο, και τα βάζω σε ένα μεγάλο ταψί, με τη διπλωμένη πλευρά προς τα κάτω
-
Ψήνω τα πακέτα για 30 λεπτά
-
Βάζω από ένα πακέτο σε κάθε πιάτο για το ανοίξει ο καθένας στο πιάτο του χωρίς να χαθούν οι νόστιμοι χυμοί
Flavorful