προορισμός…γεύση!

Αντί σολομού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φέτες ή φιλέτα από γαλέο, πέρκα, σφυρίδα, μπακαλιάρο ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας.

pinit
0 Add to Favorites
5 from 1 vote

ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Prep Time 30 min Cook Time 30 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 30 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

Video
Off On

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180ºC

  2. Σε ένα μπολ βάζω τα καρότα, το πράσο και τη μαραθόριζα και ανακατεύω καλά με τα χέρια

  3. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύω καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το πετιμέζι (ή το μέλι), το ελαιόλαδο, τον άνηθο, αλάτι και τα πιπέρια

  4. Κόβω 4 μεγάλα τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλας

  5. Στο κέντρο κάθε κομματιού απλώνω από μία στρώση λαχανικών και επάνω ακουμπάω από ένα φιλέτο ψαριού

  6. Περιχύνω με το μείγμα μουστάρδας

  7. Τυλίγω κάθε λαδόκολλα σε πακέτο, σαν φάκελο, και τα βάζω σε ένα μεγάλο ταψί, με τη διπλωμένη πλευρά προς τα κάτω

  8. Ψήνω τα πακέτα για 30 λεπτά

  9. Βάζω από ένα πακέτο σε κάθε πιάτο για το ανοίξει ο καθένας στο πιάτο του χωρίς να χαθούν οι νόστιμοι χυμοί

Keywords: σολομος στο χαρτι με μουσταρδα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

Απάντηση